Вакансії

Бармен

Вимоги:

  • приємний зовнішній вигляд;
  • ввічливість і привітність;
  • уважність до деталей;
  • навички у приготуванні кавових, алкогольних, безалкогольних напоїв згідно технологічної карти;
  • вільне володіння українською, російською мовами, високий рівень знання англійської мови;
  • бажано досвід роботи барменом від 2 років.

Умови роботи:

  • Графік роботи змінний, детальніше на співбесіді;
  • офіційне працевлаштування;
  • дружній молодий колектив;
  • харчування;
  • великі чайові.

Обов’язки:

  • зустріч та обслуговування гостей
  • робота з терміналом

Старший адміністратор на рецепцію

Вимоги:

  • ОБОВ’ЯЗКОВО: вільне володіння українською, російською мовами, високий рівень знання англійської мови, бажано польська і німецька;
  • емпатія і позитивне бачення світу;
  • презентабельний зовнішній вигляд;
  • стресостійкість і бажання допомагати людям;
  • вміння і бажання віддати себе роботі на 24 години;
  • неконфліктність;
  • знання касової дисципліни.

Умови праці:

  • зміна з 7:00 до 22:00 — один день через два;
  • офіційне працевлаштування;
  • харчування.

Ми пропонуємо:

  • можливість застосування і розвитку вашого потенціалу і знань;
  • можливість практикувати іноземні мови у всіх формах: від усного спілкування до письмових перекладів.

Обов’язки:

  • надання інформації по телефону про готель;
  • бронювання по телефону;
  • прийом та поселення гостей;
  • розрахунок гостей;
  • надання інформацій про заклади міста;
  • виселення гостей;
  • організація трансферів;
  • максимально можлива допомога гостям.

Кухар

Вимоги:

  • вища або середня профільна освіта;
  • досвід роботи кухарем від 2 років;
  • знання та строге дотримання стандартів приготування та подачі страв, правил санітарії та гігієни;
  • відмінне знання рецептури та технологій виготовлення холодних, гарячих страв, кулінарних, кондитерських виробів;
  • бажання постійно навчатися і вдосконалювати свої знання;
  • відсутність шкідливих звичок.

Обов’язки:

  • якісне та своєчасне приготування страв згідно затверджених технологічних карт, рецептури та санітарно гігієнічних норм;
  • дотримання правил зберігання продуктів харчування;
  • підтримка чистоти та порядку на кухні;
  • забезпечення раціонального використання сировини з мінімальними її втратами у процесі приготування кулінарних виробів;
  • забезпечення правильного зберігання продуктів та готових страв;
  • дотримання норм внутрішнього трудового розпорядку.

Особисті якості:

  • охайність;
  • акуратність;
  • відповідальність;
  • чесність та порядність;
  • дисциплінованість;
  • організованість.

Умови праці:

  • офіційне працевлаштування;
  • позмінний графік роботи;
  • безкоштовне харчування;
  • цікава робота в дружньому колективі;
  • можливість вдосконалювати професійну майстерність.

Локації

Вимкніть ландшафтний режим

Замовити дзвінок